In elke autoshowroom vormen de auto’s de blikvanger en is het natuurlijk de bedoeling om deze zo mooi mogelijk te presenteren. Daar zijn verschillende maatregelen voor te nemen, waarbij het uiteraard belangrijk is om bij de basis te beginnen. Een epoxy gietvloer is wat dat betreft de ideale basis als vloer voor autoshowrooms. Een dergelijke vloer komt namelijk aan hoge standaarden tegemoet op het gebied van belastbaarheid en uitstraling. Zo zijn er nog een aantal vloeren geschikt voor autoshowrooms.

Epoxy gietvloer voor autoshowrooms: optimaal belastbaar

In een gemiddelde autoshowroom staan toch aardig wat auto’s op de vloer en de ondergrond dient daar uiteraard goed tegen bestand te zijn. Epoxy gietvloeren bieden wat dat betreft het voordeel zelfs extreem belastbaar te zijn. Het zijn sterke en slijtvaste vloeren die bovendien qua uitstraling op elk autobedrijf zijn af te stemmen. Bijvoorbeeld als het om de kleur gaat, maar het is tevens mogelijk om er een bedrijfslogo in op te nemen. Dat staat mooi bij de entree als klanten de eerste indruk opdoen.

Troffelvloer voor autoshowrooms: ijzersterk en mooi

In plaats van een epoxy gietvloer is het eveneens mogelijk om in een autoshowroom een troffelvloer te laten aanbrengen. Troffelvloeren zijn niet alleen ijzersterk, maar ook nog eens mooi. Bovendien is de kleur aan te passen naar de huisstijl of in een neutrale tint aan te brengen om bij verschillende kleuren auto’s in een perfecte match te voorzien.

Grindvloer voor autoshowroom

In autoshowrooms is de complete uitstraling van groot belang en daarom is ook een grindvloer geschikt om als basis in de showroom te dienen. Grindvloeren zijn bovendien slijtvast en gemakkelijk in onderhoud. Bovendien biedt een grindvloer als voordeel dat er geen bandensporen achterblijven als er auto’s in of uit de showroom worden gereden. Er is verder met allerlei decoratieve wensen rekening te houden.

Pin It on Pinterest